Når Åndenes makt ikke kunne hjelpe – gav de nesten opp

4652

Skrevet av Charlotte Johansen.

Marit Bjørnstad og Thor Arne Holestad har vært gift i over 10 år- og bor på Tangen Nordre gård, som stammer tilbake helt fra 1600 tallet. Sammen lever de ut drømmen som bønder og har i dag tusen gris på gården. Den første tiden etter de tok over gården var alt bare fryd og gammen, og problemene startet ikke før ekteparet bestemte seg for å bygge på eiendommen og utvide med flere bygninger.

Det hele startet forsiktig med at ekteparet stadig fikk en følelse av et «nærvær» fra noe som ikke kunne ses med det blotte øyet – og etterhvert utviklet det seg til både lyder og uforklarlige hendelser. Marit forteller at det smalt dører igjen etter dem og ikke var til holde ut. Hun forteller også at hun kjente «noen» befølte henne på ryggen om natten, men det var ikke noen å se når hun slo lyset på.

Ekteparet forsøkte desperat å få hjelp til å rense huset uten hell, og i ren desperasjon kontaktet de tv programmet Åndenes makt. Selv hadde hun ikke tro på at de kom til å besøke nettopp dem, så derfor var gleden var stor når de ble kontaktet med nyheten om at de var plukket ut til å være deltagere i programmet. De skulle få besøk av selveste Åndenes makt.

Forventningene var høye hos Marit og Thor Arne og endelig var dagen kommet.
Ekteparet reiste bort selve dagen den klarsynte skulle utføre sitt arbeide, men de fikk selvsagt møte den klarsynte i etterkant, for en samtale om hva den klarsynte hadde opplevd og funnet ut av under oppholdet sitt på gården. Ekteparet håpet nå den vonde tiden skulle være over, og at de endelig skulle få en rolig hverdag uten «spøkelser».

Men den gang ei.

Etter noen dager var levenet i gang igjen, og om sant skal sies ble det faktisk mye verre enn noen gang.

Marit ble veldig syk, både med magesmerter, svimmelhet og fysiske ubehag. Energien i fjøset ble så ille at Marit ikke engang våget gå inn der – og hun var ikke den eneste som ble skremt av «det» som befant seg på eiendommen.

Dyrene kjente også på ubehaget og kunne til tider forsøke å presse seg gjennom veggene i forsøk på å komme seg ut av fjøset. De skrek og hylte som besatte, og ekteparet kunne se frykten øynene i øynene på dyrene. Noe måtte gjøres, men hvor skulle de finne den rette hjelpen?

Marit var medlem i den hemmelige Facebookgruppen Spådommens Møtested, og i den forbindelse kom i kontakt med Sol Johansen via Spådommens telefonlinjer.
Hun hadde hørt så mye bra om henne og til tross tidligere mislykkede forsøk på å få fred på gården, var hun villig til å gi denne damen en sjanse. Hun ringte inn for en samtale med Sol, og uten å fortelle om urolighetene på gården fanget Sol opp hennes dårlige helse og knyttet dette opp mot uønsket åndelig aktivitet på eiendommen deres. Da var ikke lengre Marit i tvil – og spurte om Sol kunne komme på besøk til dem.

16. mars reiste Sol Johansen opp til Kongsvinger sammen med sin lærling Nina Maria. Ekteparet var selvsagt spente på å høre hva Sol kunne fortelle dem, og når de gikk runden på gården startet informasjonen å komme til Sol fra den andre siden. Sol kunne fortelle «historier» hun fikk opp, om hvem som hadde levd der, hva som hadde skjedd når personene gikk bort, og hvorfor de «spøkte» på gården.

Ektemannen Thor Arne kunne bekrefte alt Sol kom opp med av informasjon, fordi han selv hadde fått høre historien om gården fra en gammel nabo som hadde mye kunnskap gårdens historie.
Sol fanget opp en gravid ung kvinne på «rømmen» og fortalte egentlig i korte trekk en trist historie som Tor Arne allerede hadde kjennskap til som skal ha skjedd under krigen.

Denne gangen fikk ekteparet også lov å være med under veis. De fikk se Sol i aksjon når hun jobbet, og Sol pekte ut de ulike stedene hun følte energien var dårligst.  Sol bekreftet blant annet at det var de store endringene i bygningsprosessen som utløste de åndelige aktivitetene på området, og ekteparet kunne bekrefte at informasjonen hun fikk frem var korrekt.

Etter at Sol hadde utført sitt arbeide og reiste hjem, var selvsagt ekteparet spente på om det ville bli stille og rolig denne gangen. Marit sliter fremdeles med ettervirkningene av urolighetene helsemessig, men kan bekrefte til Spådommen at hun er blitt mye bedre-  og er nå på bedringens vei.

Det er nå gått 11 uker siden Sol var på husrens på gåren – og det har vært stille og rolig siden. Verktøy og andre ting som tidligere «forsvant» er fått ligge i fred der ekteparet legger det i fra seg, og Marit kan sove godt om nettene uten at det kommer ukjentes om stryker henne på ryggen om natten.

Ekteparet er storfornøyde med Sol Johansens arbeide og er fascinert over at Sol klarte å hjelpe de «døde» med å endelig finne fred – slik at freden også kunne senke seg over Nordre Tangen gård.

Til venstre Nina Marie og til høyre Sol Johansen – Her er de inne i fjøset hvor grisene tidligere var livredde.

Ønsker du å lese mer om Sol Johansen? Da kan du lese mer om henne HER