Mini kurs – intuitiv tarot – Del 6

1613

Del 6 – Tarot legg

Her kan du se noen svært enkle legg, som til tross av at er svært enkle – også er svært effektive. Vi begynner med det største legget vi skal se på – som har 12 kort.

Første legget heter Tre-linjers legget

Stokk kortene godt mens du stiller spørsmålet. Del kortstokken i tre bunker med din venstre hånd når du føler du har stokket ferdig. Legg sammen bunken, og legg kortene ut på bordet.

Første linje du legger representerer fortiden til den du ser på. Andre linje representerer nåtiden/ eventuelt problemstillingen. personen har. Tredje linje representerer fremtiden, og kort nummer fire – altså det siste kortet på tredjelinje er utfallet på situasjonen.

Dersom det er en omfattende situasjon, så kan det legges til en linje ekstra på nåtid. Altså fire nye kort under den første linjen som representer nåtid.

Det andre legget vi skal se på har navnet panoramica, og betyr oversikt på italiensk.

Første linje har tre kort som representerer nåtiden/ dagens problemstilling til den du ser på. Andre linje har to kort som beskriver hvorfor det er slik, eller hva som er årsaken til problemet. Og tredje linje har tre kort, som representerer løsningen – eller hva man skal gjøre for å endre situasjonen til det bedre.

Det tredje legget som er veldig populært blant nybegynnere er sekskort legget.

Kort nummer en representerer dagens situasjon for den som spør. Kort nummer to representerer problemstillingen. Kort nummer tre representerer hva som er avgjørende for at situasjonen skal endre seg. Kort nummer fire representerer hva man kan forvente seg. Kort nummer fem forteller hva utfallet blir, og kort nummer seks er råd og veiledning i situasjonen.

Siste legg er tre korts legget, og er et legg de fleste kjenner godt til.
Kort nummer en representerer fortiden. Kort nummer to representerer nåtiden, og kort nummer representerer fremtiden. Man kan også be om råd og veiledning, og da trekker man et kort og tolker det som rådet man får ved siden av.

 

Da er det bare å komme i gang!
Er man helt nybegynner med tarot kortene, så kan det iblant føles svært komplisert. Men husk at det handler om å øve seg. Øve – Øve – Øve. Ikke gi deg, det handler bare om å knekke koden. Prøv deg litt frem, og husk at Roma ble ikke bygget på en dag.

Lykke til alle sammen!

Du finner hele kurset her inne på Spådommen.com – uinder kategori Spådom.