Mariann – Månedens veileder

3385

Jeg heter Mariann og jobber ut ifra min livsfilosofi – og det faktum at jeg hele livet har følt tett på det å se og forstå mennesker. For meg føles det som et kall det å få lov til å hjelpe andre. Jeg har drevet med dette i veldig mange år, i tillegg til at jeg er barnehagelærer. De gode resultatene taler for seg selv. Jeg får påfyll av energi når jeg får muligheten til å gi andre et bedre liv igjennom min måte å nå inn til mine medmennesker på. Ved hjelp av navnet og fødselsdatoen deres – eller ingen hjelpemidler i det hele tatt, foretar jeg en kanalisering som beskriver det jeg får opp av tanker og følelser rundt vedkommende.
Under min utdanning i det alternative har jeg lært meg å tolke disse beskjedene jeg får av energier fra samtaler med den jeg hjelper. Min visjon er å dele mine verktøy med deg, slik at du kan utnytte ditt potensiale fullt ut. Etter min mening har vi alle evner som vi ikke alltid klarer å benytte oss av. Jeg tror at åpenhet rundt dette er noe av essensen i det å leve et godt liv.

Gjennom møter med mennesker så har jeg fått muligheten til å hjelpe dem med sykdom, fobier, flyskrekk, traumer etter krig, samlivsbrudd og engstelser eller at man rett og slett bare er nedenfor. Jeg har bevitnet utrolige hendelser som også jeg har blitt satt ut av – både på godt og vondt.

Ved hjelp av beskjedene jeg får forsøker jeg å balansere energiene på flere plan hos den som trenger hjelp. Innimellom kommer resultatene raskt, mens andre ganger kan det ta litt tid. Det avhenger ofte av hvor lenge den jeg hjelper har hatt disse utfordringene.

I hele februar koster det kun 20 ,- pr min å ringe meg, mot kr 26,- som er ordinær pris. Gjelder kun for visabetalte samtaler.

Velkommen til en hyggelig samtale.

Mariann