Ellen – Månedens veileder

1499

Jeg heter Ellen og er 45 år gammel.

Mine evner er medfødte og det er min nysgjerrighet også. Jeg alltid kunnet se auraer og føle når ting skjer, og jeg tar ofte inn informasjon gjennom syn og følelser.
Hele mitt liv har jeg vært opptatt av engler og lyset, men det er først i voksen alder har jeg utviklet mine evner gjennom kurser og selvstudium. Tarotkortene har hjulpet meg å sette mye på plass, og det å jobbe med healing har ikke bare gjort meg mer bevisst på de gavene som jeg er født med- men har også hjulpet meg til å kunne bruke evnene mine til hjelpe andre mennesker.
Healingen er med i alt hva jeg gjør, og derfor er det mange som sier de får en ro etter å ha snakket med meg.
Jeg vil gjøre mitt beste for å hjelpe deg så langt jeg kan klare, og du er velkommen til en hyggelig samtale

Denne måneden (september) koster det kun 20,- kr pr minutt å ringe meg – mot ordinær pris som er 26,- pr minutt. Tilbudet gjelder kun på visa betalte samtaler via vår nettbetaling eller Vipps -ikke på vårt høytakstnummer.

Ring 21006138 for å benytte deg av dette tilbudet.

Velkommen til en hyggelig samtale.
Ellen