Livet er fantastisk!

293

I denne bloggen vil Spådommens veiledere dele med dere tanker og refleksjoner som de har. Veilederne vil dele denne bloggen, så de vil derfor signere innleggene slik at dere kan se hvem som har skrevet hvilket innlegg.

Når man sitter å tenker over livet, så er det ganske fascinerende i grunn. Fra vi startet vår reise som menneske, med kun å være et lite frø som spirer i magen – som kommer ut som unike skapninger, nøyaktig i det øyeblikket vi er klare for å møte verden. Akkurat som blomsten som spirer og gror helt til den er klar for det – og når den er ferdig utvokst, så blomstrer den akkurat som vi mennesker.

Livet er en lang reise for oss alle på både godt å vondt. Den kan til tider oppleves litt urettferdig og kanskje til tider litt tung, men det er en prosess som vi alle opplever – minst en eller flere ganger igjennom livet. Selv om det kan være vanskelig, så er det faktisk en prosess der vi lærer så mye om oss selv, og man får en masse god lærdom som man kan ta med seg videre på reisen. For man blir aldri utlært – man lærer stadig nye ting.

Det fine med oss mennesker, er at om vi ønsker det, så klarer vi stort sett å se det beste i hverandre. Vi kan om vi velger det, vise medfølelse ovenfor hverandre. Og det er en av de tingene jeg virkelig syntes er så viktig – nettopp det å vise omsorg og omtanke for hverandre. Det kan utgjøre en avgjørende forskjell for så mange flere enn vi egentlig kan forestille oss.

Så livet er fantastisk på så mange måter. Det handler bare om å se det fra det rette perspektivet – og møte hverandre med forståelse og respekt.

Klem fra Beate