Laila – Månedens veileder

5662

Jeg heter Laila og er kommet ca halveis i livet.
Mine evner som klarfølt kan jeg ikke påstå er medfødt, men jeg føler at mine evner har utviklet seg gradvis fra jeg var i tenårene og frem til i dag. Mitt liv har alltid vært utfordrende og jeg har derfor et godt grunnlag i bunnen av livserfaringer. Jeg kan både føle og lese tarotkort, og jeg er alltid hundre prosent ærlig om det jeg ser og føler.
Det er ikke alltid jeg bare kan love deg gull og grønne skoger, men jeg har alltid en god porsjon humor på lur dersom man skulle ønske å se på problemene fra den lyse siden.

Jeg har selvsagt hundre prosent taushetsplikt, og møter alle mine klienter med oppriktig forståelse og medmenneskelighet.

I hele juni koster det kun 20,- pr min å ringe meg, mot kr 26,- som er ordinær pris. Gjelder kun for visabetalte samtaler.

Ring 21006138 for å benytte deg av dette tilbudet.

Velkommen til en hyggelig samtale.

Laila