Hverdagslykke

243

Har du tenkt over de små hverdagsgleder du har rundt deg? De små gledene vi ofte glemmer i en hektisk og travel hverdag?

Bare det å kunne stå opp om morgen, og bli møtt av duften av nytraktet kaffe. Hvor fantastisk er ikke det? For meg er hverdagslykke å kunne stå opp, og bli møtt av min firbeinte som logrer med halen – bare for å ønske meg en god morgen på sin egen lille måte. Det trenger ikke alltid å være de store tingene som gjør oss lykkelige, for de små gledene er like viktig som de store. Og om det er sant for deg, det er det bare du som kan avgjøre.

Vi har så lett for å glemme de små gleder som vi har rundt oss. Bare det å kunne puste inn frisk luft når vi er ute i skog og mark. Eller høre fuglene kvitre når det er vår .Har du tenkt over det noen gang?

Hvor fantastisk er det ikke å finne den første hvitveisen når snøen smelter? Nå går vi varmere og lysere dager i møte, og vi kan glede oss over solstrålene og alt som spirer og gror rundt oss. Nå får vi muligheten til å lade batteriene våre – til vi får en ny runde med mørketid og inne vær.

Mitt tips til deg for å oppdage hverdagsgleden i ditt liv:

Ta deg litt ekstra tid på morgenen, til å lukte på kaffen før du drikker den. Kjenn litt på følelsen av at dette kan faktisk bli en riktig god dag. Velg å tro at dagen blir akkurat hvordan du selv ønsker den skal bli. Se rundt deg. Vær bevisst på de små øyeblikkene. Kanskje nettopp du oppdager små gleder som du kanskje ikke engang visste fantes? Hverdags lykken finnes rett foran deg – hvis du bare velger å ta for deg av livets goder!

Dersom du lurer på hvem jeg er, eller om jeg kanskje kan hjelpe nettopp deg med noe du sliter med, så kan du klikke på navnet mitt og lese mer om meg.

Jeg ønsker deg en magisk dag – måtte du skape magi med det du har!

Klem Beate