Hva er blokkeringer?

1948

Som profesjonell klarsynt og spirituell veileder, så har jeg bred erfaring med ulike type energier, og mye kunnskap om hvordan de ulike energiene kan påføre oss mange typer føleøser. Følelser som for eksempel glede og lykke, eller sorg og smerte.

Blokkeringer er et begrep som dere sikkert til stadighet hører fra oss veilederne. I dette innlegget ønsker jeg å belyse nettopp begrepet blokkeringer. Hva blokkeringer egentlig betyr, hvordan det påvirker oss, og ikke minst hva vi som mennesker bevisst kan gjøre selv, for å fjerne unødvendige blokkeringer – som vi ikke trenger å ha med videre inn i fremtiden.

Alle mennesker vi møter på vår vei, inkludert oss selv, bærer på ulike blokkeringer. Noen kan være tunge, mens andre kan være mildere. Enkelt forklart er blokkeringer små mørklagte «perler» vi har bevart i hjertet og sinnet vårt. De har havnet der, fordi man helt enkelt skal lære seg å bearbeide det som har vært, og for at vi skal klare å kunne kvitte oss med det – og legge det bak oss. Dersom blokkeringene ikke er bearbeidet, så blir de liggende og kan «forstyrre» ulike følelsesspekter i fremtiden.

Blokkeringer kan blant annet dukke opp ved ulike type endringer i livet. Eksempler på dette kan være at man har opplevd eller man står i et samlivsbrudd. Det kan være at man føler man kanskje er blitt urettferdig behandlet, eller sliter med mindreverd og følelsen av å ikke «mestre».

Det er også vanlig ¨oppleve blokkeringer etter barnefødsel, eller man har hormon forstyrelser.


Blokkeringer kan også dukke opp og bli «gitt» av dårlige energier vi har omgått i nåtiden, eller tiden som har vært. Noen sliter med mye blokkeringer som de har dratt med seg helt siden barndommen, mens andre har få, og noen har ingen blokkeringer i hele tatt. Blokkeringene vi bærer på kan være forstyrrende og skape mistro, svekke selvtilliten, og gi vansker med å tilgi det som har vært.  Dersom man sliter med blokkeringer, og det å gi slipp på fortiden, for så å vandre inn i en lysere fremtid med kjærlighet og glede.

Nå vil jeg i korte trekk gi et lite tips til hvordan du selv kan jobbe med å fjerne dine blokkeringer.

Du kan oppsøke en elv, eller et hav med bølger, gå ut i regnet, eller helt enkelt jobbe i dusjen. Elementet vann er nemlig svært rensende. Tenk deg følgende: vannet skal sildre inn i hodet ditt, ned gjennom halsen, når det passerer hjertet ditt, skal du se for deg at det tar med seg bit for bit med sorte perler, og skyller det ut under føttene dine. Pust inn gjennom nesen mens du teller til 6, og ut gjennom munnen mens du teller til 6, og kjenn at vannet drar med seg «stein for stein», og kast det ut av kroppen. Konsentrer deg og kjenn at sakte men sikkert forsvinner bit for bit. Har du mange blokkeringer bør øvelsen gjentas ukentlig, gjerne flere ganger i uken.

Når du er i nærheten av personer som du opplever gir deg dårlig energi, så tenk deg at du setter hele kroppen din inn i et speil. Se for deg at de eventuelt dårlige energiene personen påfører deg, reflekteres via speilet tilbake til vedkommende. På den måten slipper du ta inn blokkeringene denne personen påfører deg.

Still deg inntil et stort tre. Hold gjerne rundt det, og gjenta pusteøvelsene som beskrevet over. Kjenn at hver blokkering fra fortid, uheldige opplevelser , smerte , dødsfall osv – beveger seg inn i treet og ebber ut i treets røtter og ned i jord. Tramp med bena for hver blokkering du gir slipp på.

Legg deg i sengen med meditasjons musikk på ørene. Pust som beskrevet over. Se for deg at du bærer en fryktelig tung ryggsekk med mange stener oppi. Alle disse stenene er blokkeringer fra hjertet ditt. Tenk at du setter fra deg ryggsekken og sakte men sikkert bærer ut sten for sten og legger de i en stor kurv som har en gassballong over seg. Når alle stenene er oppe i kurven, klipper du løs trådene som gjør at den står fast i bakken, og se for deg at ballongen stiger til vers med kurven. Følg med på den helt til den bare oppleves som et lite knappenålshode på himmelen.

Søk på meditasjon norsk på YouTube, masse gode veiledende meditasjonsteknikker som hjelper deg å gi slipp på blokkeringer.

Ved å gi slipp, så blir du nemlig ren. Når vi veiledere bruker begrepet «ren», så betyr det at du frigjør deg totalt innvendig for det som har vært. Du lærer deg å gi slipp, tilgi, og klarer å se ulike situasjoner med nye øyne og blir mottakelig for kjærlighet, glede, lykke, aksept og godhet! Det krever litt øvelse, men ikke gi opp, det bidrar nemlig til en lysere og mer harmonisk fremtid for deg selv og alle de du er glad i.

Håper du fikk inspirasjon til å kvitte deg med unødige blokkeringer. Du fortjener nemlig å føle deg fri.

Klem Susann