Hun snakker med de døde!

1408

Sol er etter hvert regnet for å være en av Norges aller dyktigste klarsynte.

Hvem er denne spennende damen i fra Tønsberg?  Jeg ønsker å presentere dere for ei helt fantastisk dame, som stort sett hver eneste dag snakker med de døde.

Annette Sol er 38 år, og bor sammen med familien sin i Tønsberg. Hun er utdannet helsefagarbeider, og hun har i mange år jobbet i helsevesenet og trivdes godt med det.

I 2014 tok hun avgjørelsen om å slutte i helsevesenet – og kun hjelpe mennesker med sine evner på fulltid. Siden da har Sol jobbet som klarsynt og medium på fulltid.


Du finner Sol på Spådommen!

Kan du beskrive deg selv med tre ord?
Det er ikke lett å beskrive seg selv med tre ord, men skal jeg gjøre det så må det nesten bli empatisk, løsnings -orientert og rettferdig.

Hvordan oppdaget du at du hadde evner, og hvor gammel var du?
Jeg har visst at det har vært noe med meg allerede fra jeg var et lite barn, selv om jeg ikke helt klarte sette fingeren på hva det var. Det hendte jeg så ting som skremte meg, som jeg ikke visste hva var. Jeg trodde iblant at det bare var min egen fantasi, og de rundt meg også så på det som om dette bare var min egen fantasi. Men at jeg var klarsynt jeg var, det oppdaget jeg egentlig ikke før jeg var i tenårene.

Hva er det viktigste for deg i møte med de som ringer til deg?
Jeg vil si at god kjemi er kjempe viktig for at jeg skulle kunne gjøre en optimal jobb. Det er viktig at de som ringer meg har en god opplevelse, og at vi får etablert en god tillit allerede fra starten. Jeg ønsker aldri noe informasjon på forhånd, fordi det er viktig for meg at jeg kan formidle så konkret informasjon fra den avdøde, slik at det ikke finnes noe tvil om at det er nettopp deres kjære som kommer med beskjeder fra den andre siden. Når den som ringer inn kan kjenne seg igjen i det som blir sagt av informasjon fra den avdøde, og all tvil er lagt til side, da skapes den tryggheten kunden behøver for å få en god opplevelse. Det er viktig syntes jeg!

Hender det at du får beskjeder fra den andre siden som du ikke våger formidle til dine kunder?
Nei det skjer aldri. Jeg tenker slik at dersom den avdøde kanskje har noe å si som kan være vanskelig å høre, så forbereder jeg alltid kundene mine på det. Jeg spør dem på forhånd om de ønsker å vite alt som kommer, og at det kanskje kan være såre og vanskelige ting. Det er viktig for meg å være ærlig, og levere det budskapet den avdøde vil gi, fordi det kan være viktig for den som skal ta det imot.

Hvordan kommuniserer du med de fra den andre siden?
Det er veldig vanskelig å svare på. Noen ganger kan jeg høre dem snakke til meg, og andre ganger kan det være de gir meg bilder eller følelser. Ofte er det symboler som kommer frem, og som for kunden kan ha en logisk forklaring, selv om jeg ikke alltid forstår sammenhengen. Det er så forskjellig fra gang til gang.

Hvilke tanker har du om døden?
Jeg har ikke noe negative tanker eller følelser rundt dette med å dø. Jeg tror vi kommer til å få det fint på den andre siden, og jeg er selv ikke redd for døden.

Ser du for deg at du kommer til å jobbe med dette resten av livet?
Ja det ser jeg absolutt for meg! Dette er en jobb som gir meg veldig mye som menneske. Det å kunne hjelpe andre med de evnene jeg har, og det å få tilbakemeldinger på at man virkelig er med å gjøre en forskjell i andre menneskers liv, det er ikke noe som kan måles med det. Jeg elsker jobben min, og de mennesker som jeg får lov å hjelpe.

Hvem er det som benytter seg av dine tjenester?
Det er alle slags mennesker. Som deg og meg. Egentlig i alle aldre, og det er både damer og menn. Noen ganger ringer det mennesker som har en del vanskeligheter i livet sitt, men jeg har også hatt personer som er høyst ansett i samfunnet.

Har du noen råd du ønsker å gi dem som kunne tenke seg å få kontakt med den andre siden? 
Ja egentlig. Det finnes så mange der ute som sier de har evner, men egentlig ikke har det. Det er mye lureri og tøys, og folk som utnytter seg av de som er i sorg eller ønsker kontakt med sine kjære. Pass på at du ikke betaler for noe som ikke er ekte. Be om en fornøydgaranti, slik at du ikke betaler noe, dersom du ikke er hundre prosent sikker på at det er din kjære som kommer igjennom fra den andre siden. Ellers vil jeg si vær kritisk, og forhøre deg litt rundt om andre har gode erfaringer med den man ønsker å bruke som medium.

Dersom du ønsker å snakke med Sol les dette:
Du har
100% fornøyd garanti!

Sol kan tilby kanalisering og avdøde kontakt via Spådommens telefonlinje. Dersom det ikke oppnås åndelig kontakt, eller kunden ikke er fornøyd med samtalen, så betaler man heller ikke noe. (Da avtales det at man avslutter samtalen og ringer opp igjen til sentralbordet)

Sol et er av Norges fremste medium/klarsynte, og har vist til skremmende resultater med imponerende detaljer og nøyaktighet. Sol er også i en helt egen klasse, med tilbakemeldinger få kan matche.

For å lese mer om Sols utrolige resultater kan du klikke HER!

Du treffer Sol på 21 00 61 38 dersom du ønsker en kanalisering. Kanalisering kan kun tilbys med fornøydgaranti ved kortbetaling.