Dyrene – våre guider og lærere

1062

Hvorfor drømmer vi om dyr?  De er våre guider, våre lærere

Husdyr eller ville dyr, uansett, dyr beriker livene våre! Enten i våkne øyeblikk eller drømmene våre, får dyrene oss til å le av deres bedårende blikk og vi måper i ærefrykt over deres naturlige evner.

Men hva mer kan dyr gjøre? Kan de kommunisere med oss, og i så fall hvordan? Gjennom våre drømmer, selvfølgelig!

Hvorfor dukker dyr opp i våre drømmer? Hva er det vi skal lære av dem? Eller er det noe å lære i det hele tatt? Er det bare tilfeldig når et dyr dukker opp i en drøm?

Dyr bruker drømmer til å lære oss om vår forbindelse til naturen, eller hvordan du kobler deg til igjen. Mange av oss er over-siviliserte og mye av menneskeheten mister raskt sin forbindelse med den naturlige verden. Dette kan få oss til å føle at vi mangler noe, selv om vi ikke helt kan sette fingeren på hva «det» er.

Gjennom drømberetninger kan dyr hjelpe deg med selvutforskningsprosessen, undersøke ditt samspill med verden på, og i sin tur til slutt kobles til naturen, slik at du kan gjenvinne forbindelsen til universet. Mange tolkninger av drømmen kan være sanne. Du er den som får bildet.

Registrer dine drømmer om dyr

Dyr forbinder oss ved å lære oss gjennom deres handlinger og metoder for overlevelse, nye måter å se og tenke på våre liv. På grunn av dette er det bra å registrere dine drømmer. Hvorfor? For det første gir drømme-journalen deg muligheten til å huske så mye informasjon om det hurtige drømme-minnet som mulig. Deretter lar det deg gå igjennom og revurdere materialet, og å reflektere seriøst på bildene. Over tid kan du sammenligne drømnotater for likheter, kjører temaer eller tilsvarende livshendelser / leksjoner. Også, hver gang du registrerer dine drømmer, lar du høyere bevissthet vite at du er klar til å engasjere seg i innsiktskommunikasjon.

Til slutt møter mange sine dyreånder  i drømmelandet.

Typer av dyredrømmer

Mens dyredrømmer er en kategori hvor alle har sine egne, kan du ha mer enn en type dyredrømmer:

Tilbakevendende dyredrømmer: Når vi ikke ‘får beskjeden’ som en dyreånd-guide viser seg for å fortelle oss, kan de besøke oss flere ganger – drømmen vil ‘komme tilbake’. Alternativt kan dette være en drøm som oppstår i forhold til en fobi. For eksempel kan du drømme om slanger som kryper inn i huset ditt igjen og igjen eller edderkopper som klatrer på veggene.

Drømmebesøk: Hvor dine avdøde dyrevenner kommer på besøk til deg i en drøm du har. Mange kjæledyreiere mottar åndsmeldinger via drømmer fra kjære kjæledyr som har krysset over til andre siden. Selv om et dyr ikke var kjæledyret ditt, kan du få et besøk fra dyrenes verden. Eksempel: De fleste av oss vil aldri ha en elefant som kjæledyr, men elefanter kan dukke opp i drømmen din.

Mareritt: Når det underbevisste sinnet vil at du skal huske noe, kan det skremme deg med dårlige drømmer om dine kjæledyr eller dyrs møter – inkludert frykt for dyr.

Profetiske og helbredende drømmer: Du kan ha en drøm om fremtiden som involverer dyret ditt eller en annens; noen ganger videresender disse drømmene viktig informasjon i forhold til helbredelse.

Intuitive / psykiske drømmer: Ok, for de av dere som bare elsker å snakke med dyrene deres, her er drømmene som kan slå til når du vil høre dem snakke tilbake! Ja, du kan gjøre psykiske forbindelser med dyrene dine gjennom en drøm.

Drømmesymbol og mening.

Tolkning av dyredrømmer innebærer å stille noen grunnleggende spørsmål om drømmens innhold:

Hvilket dyr møtte du? Vær spesifikk når du identifiserer dyret, det er viktig å huske så mye som mulig. For eksempel, hvis du ser en hund i drømmen din, var det en blanding eller var det en renraset? Var den tam eller vill?

Tenk på følgende: En hund er et symbol på lojalitet, mens en Labrador Retriever er en hund som betyr at det er behov for å hente noe. Hvis du setter de to symbolene sammen:

LOJALITET + LABRADOR RETRIEVER =?

Svaret på «?» er din personlige tolkning av de to symbolene ovenfor. Alle bruker universell symbolikk kombinert med personlig innsikt for å tolke drømmesymboler og bilder.

Så svaret du kommer til ligningen ovenfor, er sannsynligvis forskjellig fra andres. Du kan ende med en melding som «Spør deg selv hva du jager eller er lojal mot, og hvordan den tjener deg?»

Noen andre kan se på de samme symbolene og tenke, «Kanskje denne drømmen antyder at gjennom lojalitet til noen eller noe jeg forsøker å gjenvinne noe jeg har mistet.»

Noen ganger er ord som synonymer eller klisjeer med på å bestemme hva en drømmelding kan bety. Ved å bruke den samme drømmen om en Labrador Retriever, kan du få hjelp til å vurdere noen av synonymer assosiert med ordene «lojalitet» og «retriever». Lojalitet kan bety; pålitelighet, målbevissthet, standhaftighet og Retriever  kan bety gjenopprett, løs inn.

Nå, hvis hunden i drømmen du hadde, er lojal, en retriever, og det hjelper deg, kan du få mening om denne drømmen ved å spørre deg selv: «Gjennom min lojalitet og innsats for å gjenvinne troskap eller gjenvinne hengivenhet, tar jeg på meg mer enn jeg kan håndtere? 

Andre ting å vurdere når man analyserer  drømmer:

Er det noe spesielt med rasen?  Hva er stemningen til dyret? Hva med humøret ditt? Er dyret i sitt naturlige miljø eller ut av det? Hvordan oppførte den seg? Hva er dyrets naturlige oppførsel?Har dyret brukt språk til å kommunisere eller kommuniserte i det hele tatt? Har dyret fått et navn, og i så fall betyr det noe? Dette er viktig siden et navn er selve essensen i drømmen. Skriv ned alt du husker, og mediter på dette.

La dette hjelpe deg på veien i din utvikling til den vakre sjelen du vet at du er.

Lykke