Drømmer

994

Har du noen gang hatt drømmer som gjør at du har våknet og vært andpusten eller vært redd? Når vi opplever slike drømmer, kan det være underbevisstheten vår som snakker igjennom drømmene våre. Noen opplever ofte at de drømmer om at de at man faller og faller. Det er et typisk «mareritt» som går igjen. Noen drømmer at tenner faller ut, mens andre kan drømme at man er ute på havet i full storm – og det er rett før båten skal kantre. Så våkner man opp!

Slike drømmer kan ofte tyde på at det er noe i vårt følelsesliv som er kaotisk eller trenger bearbeidelse. Kanskje er man også selv klar over hva det kan være som ligger å gnager, men man har kanskje ikke tid til verken tenke på det eller bearbeide dette på dagtid. Da er det helt normalt at underbevisstheten forsøker å rope til oss på nattestid – igjennom drømmene. Dersom du ignorerer beskjedene din underbevissthet forsøker å gi deg, vil drømmene bare bli kraftigere og kraftigere.

Det er viktig å ta drømmene litt på alvor, og i hvert fall dersom du har den samme drømmen om og om igjen, eller drømmer som kan «kobles opp» mot hverandre.

Har du opplevd dette og trenger et lite til hva du kan gjøre selv?
Jeg tror det er viktig i blant å gå dypere inn i seg selv, og finne årsaken til hvorfor man føler den indre uroen. Noe må det være! Hvorfor er det kaos i følelsene akkurat nå? eller hvorfor føler man at man ikke lengre har full kontroll over situasjonen? Hva er det jeg trenger å jobbe med, og hvordan finne de rette løsningene?

Jeg tror at det er først når man finner årsaken til den indre uroen som skaper drømmene – at man virkelig kan begynne å jobbe med seg selv og for å få følelsene i rett balanse igjen. Kanskje har du opplevelser eller lærdommer fra tidligere, som du faktisk burde hente frem og ta i bruk? Lytt til din underbevissthet – du har fått den av en grunn.

Husk å ta vare på hverandre og nytt livet

Klem Beate