Diana – Månedens veileder

2586

Jeg heter Diana og jobber både som klarsynt og medium.

Jeg som er født med mine evner og har over 25 års erfaring som alternativbehandler. I tillegg til å bruke engelkort og orakelkort kanaliserer (mottar informasjon) jeg beskjed direkte fra åndeverden. Jeg har studert mediumskap i mange år ved bla. anerkjente The Arthur Findlay College UK, og hos Marion Dampier- Jeans.

Jeg er godkjent healer og registrert medlem i Det norske healerforbund. I tillegg er jeg sertifisert tankefeltterapeut. I 2011 startet jeg opp Sørlandets naturterapi i Grimstad som jeg eier og driver i tillegg til å være her på Spådommen. I praksisen tilbyr jeg healing, reading, kanalisering og Tankefeltterapi. Jeg utfører husbalansering og har i mange år holdt foredrag, spirituell utviklingsirkel, kurs, og workshop. Jeg kan veilede deg og fortelle om ditt potensiale, men valgene må du ta selv. Jeg svarer ikke på spørsmål om:

•Død
•Utfall i rettsaker
•Diagnoser og sykdom, og råder alle til å oppsøke lege dersom de har mistanke om at noe er galt med helsen

Bestiller du en kanalisering det ikke sikkert at du får kontakt med den du ønsker, det er åndeverden som bestemmer hvem som skal komme igjennom.

I hele januar koster det kun 20 ,- pr min å ringe meg, mot kr 26,- som er ordinær pris. Gjelder kun for visabetalte samtaler.

Velkommen til en hyggelig samtale.