Den eneste veien er alltid fremover

878

Dette livet bærer med seg store utfordringer fra tid til annen.  Det er vekst og utvikling som ofte er utkledd og som kommer som utfordringer. Oppgaver du må løse for å komme videre i ditt liv. Slike utfordringer opplever vi alle. Noen ganger meg, og andre ganger deg. Noen ganger kommer de på rekke og rad, andre ganger får vi litt pause fra dem. Det er de gangene vi kjenner at livet smiler til oss.

Periodene i livet hvor du føler at livet smiler, ville aldri blitt så bevisste og gode hvis du ikke hadde jobbet deg opp en motbakke først. Da ville alt blitt en selvfølge, og slik kan det ikke være.

Så hvordan komme deg opp den motbakken raskest mulig? Begynne å gå! Ta tak i det vanskelige, vurder om du kan endre noe selv, gi slipp på noe og tilgi. Det er viktig å vite at du kan tilgi situasjonen, om du ikke klarer å tilgi en person. Det løser uansett opp noe i dag. Alt starter i deg selv.  Hva du enn utfordres på så sier universet at det finnes en plan for deg. Og for å komme til sletta må du først opp den store og krevende bakken. Ikke har du lyst til å gå opp der, men du har nok heller ikke lyst til å stå i bunnen av bakken særlig mye lenger hvis du tenker deg om. For der i bunnen av bakken er problemene og utfordringene dine, og lite givende å være. Du har alltid valg. Universet sørger for det, for det er du selv som kan få fortgang på bakken, eller å velge muligheten til å utsette alt et år eller to.

Livet handler om framover-bevegelse hver eneste dag. Jo tidligere du forstår dette, jo raskere vil du komme deg opp bakkene som står som et hinder for deg. Når du endelig kommer deg på toppen av bakken vil du kjenne på en mestringsfølelse, som alltid har bodd i deg, men som ikke ikke blitt trigget i deg den seneste tiden.  På toppen av bakken finnes det nye muligheter, som igjen kan føles som en ny mestring. Men det kan være en god mestring, som å bli kjent med en ny person, eller søke på og takke ja til en ny jobb.  Men å våge å ta steget ut i det viser seg ofte å være det lureste du har gjort. Sett på det i ettertid.

Hvorfor er vi mennesker så skeptiske til å bevege oss framover? Vår komfortsone er så trygg og god, tror vi, men egentlig er den mange ganger veldig begrensende og utilpass. Hadde noen sagt til deg at hvis du kommer deg opp bakken, så finner du den partneren som er ment for deg dette livet, eller den jobben som virkelig får deg til å mestre og gløde, så hadde du aldri hindret deg selv i å ta disse viktige stegene. Faktisk ganske så raskt.

Men ingen sier disse tingene til deg, du må gå selv, og våge å åpne opp for nye muligheter, og derfra erfare at dette ble riktig for deg. Kanskje drømmejobben eller den riktige relasjonen for deg dukket opp på den rette strekningen etter den tunge bakken.

Så mange mennesker ser for seg bare problemer selv etter at bakken er besteget, så dem vegrer seg for å gå videre. Husk at livet består av både nedturer og oppturer. Har du hatt det vanskelig en stund, venter en opptur, men for å komme dit må du gå framover. Du må dytte energien i riktig retning, steg for steg framover, bakke eller ikke, du må framover. Det er alltid framover mulighetene ligger.

Mange mennesker har stoppet opp, de ser seg kun bakover.  De venter på en person de ikke har klart å gi slipp på. Husk at den personen aldri vil komme tilbake i fortid. Bakover er kun fortid! Om han kommer, vil han komme tilbake i fremtiden. Når er fremtid? Det er allerede i morgen, og videre framover dag for dag. Derfor er det viktig at du snur deg vekk fra fortiden og ser framover, tar steg for steg, til nye muligheter. De mulighetene kan være en x som kommer tilbake, eller en helt ny herlig person som universet vil at du skal møte. Eller en jobb du skal få, mye bedre enn den som gjør deg helt utmattet og sliten i dag. Og på veien så lærer du, og det er nettopp det livet handler om, å lære, ta feil valg noen ganger, for akkurat den lærdommen bidrar til at du tar riktig valg neste gang.

Å se kun framover betyr å være i flyt, nullstill deg for hva som er ment å komme din vei. Ta i mot mennesker og situasjoner som kommer til deg. Føles det bra, så fortsett i det, føles det mindre bra, så tenk at universet vil at du skal fortsette videre, for ikke alle situasjoner og personer skal være med deg i lang tid, noen kommer kun for å hjelpe deg videre over en kneik.

Du tenker at du vet hvilke person som er den beste for deg, eller hvilke jobb som passer perfekt til deg. Det er helt feil, du tror du vet!  Universet vet, og de hjelper deg dit, i form at motstand, nettopp fordi du skal ledes mot den rette situasjonen. Uten motstand så søker du ikke videre, og ei heller finner du det som er ment for deg. Ikke stritt i mot, tenk at motstand betyr at du skal ta noen steg tilbake og søke nye veier og løsninger. Det er aldri samme type motstand når du er på riktig vei.

Se deg rundt, ser du mennesker som har funnet sin dual, sin riktige kjærlighet i livet. Ofte er det en som overrasker oss å finne ut at passet sammen med nettopp det menneske du trodde du kjente.  Din dual kan være han/hun du absolutt ikke hadde snudd deg etter på gata. Vær åpen for å motta signaler fra universet.

Lykke