Bella – Månedens veileder

3251

Hei, jeg heter Bella og er 39 år.
Jeg er det man kaller klarfølt med sterk intuisjon.

Mine evner er medfødt, men det er først i voksen alder jeg virkelig begynte å bruke evnene mine til å hjelpe andre mennesker for alvor. Mitt inderlige ønske er å hjelpe mennesker å finne sin egen vei, ut i den livsoppgaven man er ment til å virke i. Jeg liker best å se på situasjonen her og nå, være en god samtalepartner – og ikke minst å hjelpe mine kunder til å finne riktige løsninger på utfordringene, selv om jeg også spår i fremtid.

Å spå i tid er ikke min sterkeste side, og jeg bruker noen ganger tarotkort som hjelpemiddel.

Jeg er alltid hundre prosent ærlig i møte med mine kunder, og er i tillegg utdannet med lang erfaring som helsefagarbeider.

I hele mars koster det kun 20 ,- pr min å ringe meg, mot kr 26,- som er ordinær pris. Gjelder kun for visabetalte samtaler.

Velkommen til en hyggelig samtale.

Bella