mandag, 13 juli, 2020.
Hjem Om oss

Om oss

Vi kan tilby både teletorgtjenester, samt forhåndsbetalte samtaler. Når du ringer en av våre spåere på teletorg 82098040 er prisen kr 26,- pr minutt fra du får svar.
Ring gjerne vår kundeservice (vanlig tellerskritt) på telefon 21 00 61 38 dersom du ønsker mer informasjon, eller slå av en hyggelig prat.

Våre spåere kan tilby bistand i spørsmål om alt fra kjærlighet, jobb og økonomi, til åndelighet, personlig utvikling eller hva enn du måtte lure på.

Spådommen har på kort tid blitt en av de største innen salg av spåtjenester og andre alternative tjenester. Vår visjon er ikke å ha flest veiledere på linjene våre, men å kunne tilby de beste spåerne som finnes i bransjen – og ikke minst ha de mest fornøyde kundene.

Vi legger vår ære i å yte den beste kundeservice, og vårt betjente sentralbord vil hjelpe deg å komme i kontakt med den rette veilederen for deg. Våre veiledere er både håndplukket og grundig testet av vårt kritiske testpanel før de får lov å tilby sine tjenester gjennom våre linjer, og både sentralbordbetjeningen og veilederne har selvsagt hundre prosent taushetsplikt. Spådommen tilbyr både visabetaling og helt vanlig teletorg.

Alle våre veiledere har skrevet under på taushetserklæring, slik at våre kunder alltid kan føle seg trygge i samtale med en av våre veiledere.
Av etiske grunner har våre klarsynte ikke lov å spå i forhold til sykdom eller død, og du må være 18 år for å kunne benytte deg av våre tjenester.

Siste fra Instagram